Marta Almajano

Marta Almajano

II Curs de Cant renaixentista i barroc

Ha cantat en festivals i sales de concert dels cinc continents, com ara l’Auditori Nacional de Madrid, Palau de la Música i Auditori a Barcelona, Opera Còmica de París, Ton Halle de Zurich, Concerthaus i*Musikverein de Viena, New York Lincoln Center, San Francisco Herbst Theater, Biennial de Bridsbane, Festivals de Música de Macau, Cervantino de Mèxic, Granada, Flandes, Art Sacré de París, La Chaisse Dieu, Festivals de Música Antiga de Stuttgart, San Maurizio a Milà, Innsbruck, Utrecht, Bruges, Anvers, Ambrone, Saintes, Beaune, etc.
Ha sigut convidada per grups i orquestres de la talla de Il Giardino Armonico, Les talens lyriques, Orfeó Donostiarra, Europa Galante, Bachvereniging d’Holanda, New York Baroque Collegium, San Francisco PBO, Simfòniques de Barcelona i nacional de Catalunya, Tenerife, Galícia, Letònia, etc.
Ha treballat sota la direcció de prestigiosos músics com ara Christophe Coin, Robert King, Gustav Leonhardt, Christophe Russeau, Fabio Biondi, Eric Ericson, Giovanni Antonini, Christian Zacharias, etc.
Va ser mereixedora del premi Nacional de Música al costat del grup Al Ayre Español del qual va ser membre fundador.
Ha realitzat més d’una trentena d’enregistraments discogràfics, destacant la seua labor de recuperació com a intèrpret de nous exemples de patrimoni musical inèdit.
És professora titular de cant històric de l’Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona.

Veus Antigues

14 > 17 d'abril